Ihku ja Lippu.fi yhteistyöhön

Ihku ja Lippu.fi yhteistyöhön

Tapahtumaliput Ihkun keikoille saa jatkossa Lippu.fi palvelun kautta


Haluamme näin palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja tämän yhteistyön myötä asiakkailla on jatkossa mahdollisuus ostaa useampien tapahtumien ennakkolippuja Ihkun keikoille. Ennakkomyyntiin tulee kaikki pääsymaksulliset tapahtumat kaikissa toimipaikoissa.

Ostamalla liput ennakkoon Lippu.fi kautta, varmistat pääsysi keikoille sekä ennakkolipulla pääset jonon ohi. Pääosa lipuista sisältää myös eteispalvelumaksun ja tämä on aina merkitty lippuun.

 

Lippu.fi – Suomen suurin lipunvälityspalvelu

Lippu.fi aloitti toimintansa Tampereella vuonna 1996 ja on osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä. Saksalainen CTS Eventim AG & Co. KGaA -pörssiyhtiö Eventim toimii yli 20 maassa ja välittää vuosittain yli 140 miljoonaa lippua yli 180 000 tapahtumaan.

Lippuja on tarjolla Suomen suurimmassa tapahtumalippuja myyvässä verkkokaupassa sekä laajassa myyntiverkostossa, yli 100 myyntipisteessä ja R-kioskeissa kautta maan. Lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta palvelee numerossa 0600 900 900 maanantaista lauantaihin klo 9-21 ja sunnuntaisin klo 10–18 (poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä). Lisäksi asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa kuluttajia puhelimitse, sähköpostitse ja lippu.fi Chatin kautta.