Vuonna 2019 Ihku on ihkumpi kuin koskaan!

Vuonna 2019 Ihku on ihkumpi kuin koskaan!

Tässä kohtaa on hyvä summata vuoden 2018 tapahtumat.


 

Päättyvä vuosi on ollut raskas ja työntäyteinen, mutta myös täynnä hienoja hetkiä, naurua ja onnistumisia. Ihku on laajentunut, kaikkia toimipaikkoja rempattu ja olemme kehittyneet yrityksenä kaikessa entissä isommaksi. Tämä on vaatinut myös kipeitä ratkaisuja, mutta on myös menty rohkeasti eteenpäin. Viime vuosien menestys investoitiin tänä vuonna yritykseen, jotta menneet yhdeksän vuotta saavat arvoisensa jatkon.

Uudistunut Levin yökerho.

Alkuvuodesta Tampereella laitettiin hihat heilumaan ja kaadettiin seinät naapurin liiketilaan. Ihku aloitti Oulusta tutun Kauppuri 5 ravintolan kanssa yhteistyön ja pubi sekä karaokebaari laitettiin uuteen uskoon. Samaan aikaan Helsingissä alkoi jo rakennustyöt ja uusi Ihku syntyi kirjaimellisesti tyhjästä Antinkatu 1:n kivijalkaan. Ovet avattiin 29.4. ja tällöin rempparyhmän katse kääntyi jo pohjoiseen. Levillä laitettiin paikat uuteen uskoon kesän ja syksyn aikana.

Ihkujen uudistunut ilme on tuonut runsaasti positiivista palautetta ja kiitos tästä kuuluu joukolle kovia ammattilaisia. Mukana matkassa on ollut mm. Milla Salonius & Deko Design, Ecutiimi, PST Design, Oulun Sähkö-Power, Novosan, Luonti Group, Barfix… Joitakin jää varmasti mainitsematta, mutta kiitämme teitä kaikkia tasapuolisesti!

Syksyllä saimme postia Kauppalehdeltä. Tunnustuksen tehdystä työstä, joka kertoi Tunturiviihde Oy:n kuuluvan taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan, että oman toimialansa parhaimmistoon. Tämä tunnustus lämmitti ja suuret kiitokset tästä kuuluu henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille ja asiakkaille, jotka ovat ottaneet Ihkun omakseen. Koko Ihku-tiimi löytyy täältä.

Ihku on aina tehnyt yhteistyötä jääkiekon parissa eri seurojen kanssa ja Helsinkiin laajentumisen myötä mukaan tuli pääkaupungin ylpeydet. Ihku nähdään Liigassa Kärppien, Tapparan ja HIFK:n halleissa sekä KHL:ssa Jokereiden areenalla. Tähän yhdistettiin tälle kaudelle myös ajatus hyvän tekemisestä. Hope ry:n asiakasperheitä kutsuttiin seuraamaan otteluita Ihku -kaupungeissa yhdessä joukkueiden kanssa. Lisäksi KHL:n runkosarjan aikana Ihku lahjoittaa 50 euroa jokaisesta Jokereiden kotijäällä tekemästä maalista Hope ry:lle lasten ja nuorten harrastusten tukemiseen. (Koko juttu täällä.) Tällä hetkellä potti on jo 4300€ ja kasvaa jokaisesta Jokereiden tekemästä kotimaalista!

Vuosi 2019 on Ihkun 10-vuotisjuhlavuosi, sillä Ihkun tarina alkoi vuonna 2009 Leviltä. Tätä juhlistetaan erilaisin tempauksin kaikissa Ihkuissa. Ensimmäinen juhlavuoden tapahtuma liittyy Ihkun ytimeen eli karaokeen. Aloitamme uuden perinteen Ihkun karaokekilpailun myötä! Tiedotamme tästä lisää pian… Lisäksi tulemme kertomaan tarinoita Ihkun takaa laajemmin ja kaikki huipentuu marraskuussa 2019 siellä, mistä kaikki alkoi.

Ja loppuun vielä vastaus monta, monta, monta kertaa esitettyyn kysymykseen, ”milloin uusi Ihku aukeaa.” Uutta Ihkua ei ole tulossa.

Haluamme toivottaa teille kaikille oikein hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta 2019!