Ihku avaa keittiön pubiin Tampereella

Ihku avaa keittiön pubiin Tampereella

Alkuvuosi on ollut yllätyksiä täynnä, eikä kovin moni arvannut, että kesällä Ihku laajentaa toimintaa Tampereella ja avaa keittiön pubiin! Kauppuri 5 lopetti toiminnan keväällä ja Ihkun piti tehdä nopeita ratkaisuja.


 

Tampereen keittiön suunnitelmat selkeytyivät nopeasti. Kauppuri 5:n lopetettua kartoitettiin eri vaihtoehtoja sekä tiedusteltiin eri toimijoiden halukkuutta tulla mukaan. Aikataulu oli tiukka, joten lopulta päädyttiin siihen, että Ihku avaa oman keittiön. Samalla pubin konsepti hieman muuttuu. Tarjolla tulee olemaan tuttuun tapaan laatuoluita ja livemusiikkia, mutta myös biljardipöytä on palautettu, jatkossa seurataan taas liveurheilua ja tietenkin nautitaan herkullisia ruokia Ihkun keittiöstä.

Menun perusajatuksen kiteytti yrittäjä Tomi Keisala näin:

– Helppoa ja hyvää sekä keittiövastaava Marko Steppijev tuo kokemuksellaan omaa väriä annoksiin. Tavoitteena korkea itsetekemisen aste ja laatutekijä kilpailuvaltiksi. Pubin ja ruoan yhdistäminen sesonkituotteilla ja oluen ympärille rakennettuja tuotteita, millä pyritään erottumaan ja mennään askel pidemmälle yhdistämällä olut- ja ruokakulttuuri.

Viestinnän selkeyttämiseksi on perustettu pubille oma verkko-  ja Facebook-sivu. Seuraa pubin ajankohtaisia tapahtumia ja tarjouksia Facebookista ja menu löytyy täältä.

Aukioloajat 5.6. alkaen:

Pub
Ma-ti 20-04 | Ke-su 18-04

Keittiö
Ke-su 18-24 (pe-la 02)