Ihkujenkka -haaste

Ihkujenkka -haaste

#ihkujenkka – Tee oma jenkkavideo!


Jos eläisimme normaalia kevättä, Levillä vedettäisiin 24/7 skimbailuja, Helsingissä after work-skumppaa, Tampereella tuhmia burgereita ja laatuoluita sekä Oulussa yökerho olisi joka viikonloppu tupa täynnä bilettäjiä. Ja aina iltaisin olisi jenkkaa Ihkun bilekaraokessa!

 

On sanomattakin selvää, että iso osa suomalaisista on nyt vaikeassa tilanteessa. Ihkujen sulkeminenkin on vaikuttanut noin sadan ihmisen ja usean yhteistyökumppanin elämään sekä talouteen. Mutta me nousemme, kiitos meidän joustavan henkilökunnan ja eri tahojen, jotka ovat mukana näissä yhteisissä talkoissa.

Haluamme laittaa hyvän kiertämään. Haastamme kaikki vetämään IHKUJENKKAA, kuin olisimme Ihkussa! Tee ja postaa oma jenkkavideo sosiaaliseen mediaan (FB ja IG) #ihkujenkka-tunnisteen kanssa ja Ihku lahjoittaa jokaisesta videosta 5€ Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:n toiminnan hyväksi. Lisäksi kaikkien videopostauksen tehneiden kesken arvotaan kolmelle osallistujalle 4:n hengen bilepaketti vapaasti käytettäväksi missä tahansa Ihkussa 2020 loppuun mennessä, kunhan ovet taas avataan.

Aikaa osallistua 13.4.2020 asti.

 

 

 

Ohjeet

– Tee oma jenkkavideo. Biisivalinta vapaa. Muista etäsisyys kaveriin!
– Postaa video Facebookissa tai Instagramissa omalle tilille ja lisää tunniste #ihkujenkka. (Huom! Julkinen julkaisu, että näemme sen.)
– Haaste päättyy 13.4.2020, eli siihen asti voi tehdä haastepostauksia.
– Kun haaste on ohi, Tunturiviihde Oy lahjoittaa kaikista uniikeista videopostauksista á 5€ Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:n toiminnan hyväksi.
– Lisäksi arvotaan kolmelle osallistujalle neljän hengen bilepaketti vapaasti käytettäväksi missä tahansa Ihkussa 2020 loppuun mennessä (sis. jonon ohitus, vapaan sisäänpääsyn, pöytävaraus, tarjoilut). Koskee myös Tähtiartisi-iltoja…! Palkinnon lunastaminen edellyttää 22 vuoden ikää.

Haasteesta vastaa Tunturiviihde Oy. Osallistumalla osallistujat hyväksyvät säännöt sekä kilpailupostausten edelleen jakamisen sekä käyttämisen Tunturiviihde Oy:n alaisilla sometileillä ilman eri lupaa tai korvausta. Haasteeseen käytettävät sosiaalisenmedian alustat eivät ole mukana tai liity haasteeseen millään tavalla. Bilepaketin voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä FB/IG kautta yksityisviestillä.