IHKU RISTEILY

IHKU RISTEILY

Silja Europalla 24.-25.10.2020

Suuri After Ski-risteily lokakuussa!

LIPUT TÄÄLTÄ!

 

Skimbakausi alkaa Silja Europalla, kun Ihku järjestää Suomen suurimmat AFTER SKI-BILEET! Huippuartistit, kuten Tuure Kilpeläinen ja Happoradio viihdyttävät risteilykansaa ja laivaan on lastattu myös Ihkuista tuttuja kasvoja. Luvassa kosteaa tunturitunnelmaa ja tiukkoja vetoja päättymättömässä harmaassa rinteessä. Ei muuta kun ryhmä kasaan ja skibidi skimbaamaan Itämeren laineille!

HUOM! Risteilyn järjestävät tahot seuraavat aktiivisesti tilannetta liittyen koronavirukseen ja siihen liittyviin rajoitus toimenpiteisiin sekä hallituksen linjauksiin. 

 

 

Lisäksi Ihku passin lunastaville on luvassa Ihkun Etkot, missä stand up-koomikko Ilari Johansson lämmittelee jengin after ski -tunnelmaan. Ihku passilla vapaa pääsy myös risteilyjatkoille Helsingin Ihkuun sekä asiaankuuluvaa after ski rekvisiittaa ja tunnelmaan virittäviä juomia.

Bar Ihku on viihdyttänyt tuhansia ja taas tuhansia Levin kävijöitä jo vuodesta 2009 lähtien. Levin kävijät tietävät, että Ihkussa on aina tunturivisiitillä käytävä joko päiväkaraokessa tai viimeistään illalla after ski -bileissä. Sittemmin Ihku on avattu Ouluun, Tampereelle ja Helsinkiin. Ihku on #thekaraokebaari!

Varmista paikkasi parhaisiin skimbakauden aloitusbileisiin ja varaa liput risteilyille 12.3. alkaen!

**Varaa oma Ihku-passi 29 € /passi**
Ihku-passi sisältää etkot laivalla, tunnelmaan virittelevän juoman ja after ski -rekvisiittaa. Laivan etkoilla after ski -tunnelmaa lämmittelee Stan up -koomikko Ilari Johansson! Ihku-passilla vapaa pääsy myös risteilyjatkoille Helsingin Ihkuun sekä muita etuja!

 

Liput ja lisätietoja TÄÄLTÄ!

 

Silja Europa 24.-25.10.2020
22h Helsingistä (K18)

Laiva-aikataulu 

  • la 24.10. lähtöselvitys avoinna klo 16.30-18.00
  • la 24.10. Europa lähtee Helsingistä Tallinnaan (Länsiterminaali 1) klo 18.30
  • su 25.10. maissakäyntimahdollisuus Tallinnassa klo klo 8.00-12.10
  • su 25.10.Europa lähtee Tallinnasta Helsinkiin (D-terminaali) klo 12.30
  • su 25.10. Europa saapuu Helsinkiin (Länsiterminaali 1) klo 16.00

 

Esiintyjät

TUURE KILPELÄINEN & KAIHON KARAVAANI

HAPPORADIO

MOVETRON

JUKKA POIKA

Mukana menossa risteilyisäntänä Levin elävä legenda LEVIÄIJÄ, Ihkun huippu DJ:t Justin Case ja Thomas Valentino sekä Ihkun karaoken omat supertyypit VILI ja SIRKKU!