AVOIMET TYÖPAIKAT

AVOIMET TYÖPAIKAT

Bar IHKU Helsinki

Etsimme RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ ja KARAOKEVETÄJÄÄ Helsinkiin


 

Etsimme persoonallista karaokevetäjää Helsingin Ihkuun

Ihku on 10 vuotta sitten Leviltä alkunsa saanut konsepti, joka on sittemmin vakiinnuttanut asemaansa niin Oulussa, Tampereella kuin Helsingissäkin!

Karaokebaari on avoinna joka päivä ja aina aukioloaikojen puitteissa on myös karaokevetäjä paikalla. Arjessa mennään sujuvasti after workista bilekaraokeen, jossa välimusiikki täydentää karaokea. Konsepti on rakennettu karaoken ympärille, mutta sillä ajatuksella, että Ihkussa viihtyvät myös ne, jotka eivät laula. Laadukkaat laitteet ja kaupungin parhaat vetäjät tekevät Ihkusta THE karaokebaarin.

Etsimme nyt Helsingin Ihkuun KARAOKEVETÄJÄÄ. Toivomme paikan täyttävän henkilön olevan aktiivinen, sanavalmis sekä luonnostaan asiakaspalvelua rakastava henkilö. Karaokevetäjä on illan isäntä ja emäntä, joka luo tunnelmaa. Ihkussa mikrofoniin uskalletaan höpöttää ja illassa ollaan läsnä.

Ihkussa saa työskennellä huippulaitteilla, omalla työpisteellä ja on mahdollista työskennellä myös muissa Ihkuissa.

Työaika jakautuu ma-su välille.

Arvostamme:
– aikaisempaa alan kokemusta (ei pakollinen)
– joukkuehenkeä
– sitoutuneisuutta
– laulutaito katsotaan eduksi

Haastattelut lokakuussa. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset karaoke@ihkubar.fi

Lisätietoja Antti Kontinen  040 071 6356 (klo 15.00 jälkeen)

 


 

Oletko vankan ammattitaidon ja kokemusta omaava valoisa baaripersoona ja esimies, joka olemuksellaan piristää sekä asiakkaiden että työtovereiden päivää ja johtaa omalla esimerkillään? Jos vastasit ”kyllä”, saatat olla etsimämme henkilö.

 

Ihku on vakiinnuttanut paikkansa Levin, Oulun ja Tampereen yöelämässä. Nyt tavoitteemme on tehdä huhtikuussa 2018 avatusta Helsingin Ihkusta ydinkeskustan paras karaokebaari ja yökerho aikuisemmalle asiakaskunnalle.

Karaokebaari on avoinna joka päivä ja arjessa mennään sujuvasti after workista bilekaraokeen. Tuotevalikoima koostuu laadukkaista tuotteista laajalla skaalalla. Tarjolla on mm. perinteisiä sekä trendikkäitä drinkkejä, pienpanimotuotteita ja viinejä. Aina aukioloaikojen puitteissa on myös karaokevetäjä paikalla. Laadukkaat laitteet ja kaupungin parhaat vetäjät tekevät Ihkusta THE karaokebaarin.

Yökerho on viikonloppuisin Ihkun sykkivä sydän, jossa on tarjolla Helsingin yössä viihtyville bilebändejä, kotimaisia tähtirtisteja ja loistavia dj:tä. Ravintolan arkeen vaihtelua tuo yksityistilaisuudet aina pienistä ryhmistä parin sadan hengen tapahtumiin.

Etsimme nyt Helsingin Ihkuun RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ. Toivomme paikan täyttävän henkilön olevan aktiivinen ja myyntihenkinen sekä luonnostaan asiakaspalvelua rakastava päällikkö. Tiimin johtaminen sujuu luontaisesti yhteistyöhengessä ja rennosti, mutta tarvittaessa myös jämptisti. Ensisijaisesti päällikkö johtaa omalla esimerkillä sekä yhdessä tiimin kanssa toteutatte ravintolan liikeideaa tuloshakuisesti. Haastat itsesi sekä tiimisi kohti tavoitteita ja samalla asiakaskokemus pysyy jatkuvasti prioriteettina korkealla. Hyvät organisointitaidot ja pettämätön paineensietokyky auttaa asiakaspalvelun, johtamisen ja ravintolan arjen logistiikan lomassa luoviessa.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika jakautuu ma-su välille. Työsuhde aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Arvostamme:

– aikaisempaa päällikkötason kokemusta
– joukkuehenkeä
– sitoutuneisuutta

Tarjoamme:

– dynaamisen työpaikan Helsingin ravintolamaailman paraatipaikalla
– yksityisen ja luotettavan työnantajan

Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos tämä on sinun seuraava työpaikkasi, toimi pian!

Täytä hakemus alla tai ota yhteyttä perinteisin keinoin soittamalla tai sähköpostilla. Janne ”Jippo” Nissinen 0400 260 867 / janne.nissinen@ihkubar.fi

 

Täytä hakemus

– Kaikki kohdat tulee olla täytettynä.
– Ansioluettelo PDF-muodossa.
– Tee itsestäsi vapaamuotoinen esittelyvideo, jossa kerrot kuka olet, kokemuksistasi/ näkemyksistäsi baarityöstä sekä mikä tekee sinusta hyvän esimiehen.
– Videon pituus alle 60 sekuntia. Jos lataat alle tiedoston, tiedostokoko maksimissaan 100 Mb. Voit myös ladata videon johonkin palveluun ja laittaa alle linkin.

 

Rekrylomake
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 20MB
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 100MB
Sending