KARAOKESKABA 2019

KARAOKESKABA 2019

Oletko SINÄ Ihkun ensimmäinen karaokeskaban TÄHTI?


 

Ihku on kaupungin #thekaraokebaari ja kaikki laulajat ovat TÄHTIÄ Ihkun lavalla!

 

Ihkulla on 10-vuotisjuhlavuosi ja sen kunniaksi järjestetään Ihkun ensimmäinen karaokekilpailu. Nyt on aika juhlia sitä, mistä kaikki alkoi vuonna 2009 Levillä. Lue täältä tarina Ihkun karaokesta!

Etsimme yhdessä Siomipopin kanssa mukaan Ihkun ensimmäiseen karaokekilpailuun valovoimaisia karaokelaulajia, jotka nauttivat laulamisesta ja esiintymisestä. Ilmoittautumisia tuli pari sataa, joista 60 pääsi mukaan semifinaaleihin.

Luvassa on hienoja palkintoja kaikissa semifinaaleissa ja koko kilpailun voittajalle on luvassa kolmen keikan keikkakiertue Ihkuissa bilebändi Remixin kanssa, matkalahjakortti sekä Ihku Black VIP. Lisäksi kaikkien ääninäytteen jättäneiden kesken arvotaan ilta kahdeksalle hengelle ilta VIP-kohtelulla vapaavalintaisessa Ihkussa!

Tervetuloa seuraamaan kilpailua paikanpäälle!

Semifinaalit
Oulu 19.9. – Tähtituomarina Inga Söder
Tampere 2.10. – Tähtituomarina Johanna Pakonen
Helsinki 16.10. – Tähtituomarina Mira Luoti

Finaali
Helsinki 6.11. – Tähtituomarina Aki Tykki

 

Kilpailun viralliset yhteistyökumppanit

 

 

SÄÄNNÖT

Ihkun Karaokeskaba on Bar Ihkun/ Tunturiviihde Oy:n (myöhemmin järjestäjä) järjestämä karaokelaulukilpailu.

Ilmoittautuminen kilpailuun ja esikarsintaan tapahtuu 26.8.-8.9.2019 välisenä aikana lomakkeella osoitteessa www.ihkubar.fi/karaokeskaba. Lisäksi ohjelmayhteistyön puitteissa mukaan valitaan ns. villillä kortilla 2-4 laulajaa per semifinaali Suomipopin iltapäiväohjelman kautta.

Kilpailun viralliset yhteistyökumppanit ovat Maestro Pro ja PopMaster. Kilpailussa käytetään em. toimijoiden kappalelistoja sekä laitteistoa Ihkun oman laitteiston rinnalla. Kappalelistat löytyvät osoitteesta www.ihkubar.fi/karaokelistat.

Kilpailuun voi osallistua 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Ilmoittautumisen on tapahduttava omalla virallisella nimellä. Kilpailu käydään yhdessä sarjassa (naiset ja miehet samassa sarjassa) eikä kilpailukappaleiden tyyliä rajoiteta. Kilpailukappaleet (3 kpl) ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä (finaaliin kappaleet valitaan erikseen).

Kilpailuun osallistumista ei ole rajoitettu esimerkiksi bilebändien kanssa keikkailevilta laulajilta tai jos on joskus julkaissut jotain, mutta toivomme mukaan lähtökohtaisesti amatöörilaulajaksi itsensä määritteleviä laulajia.

Tuomaristo arvioi lauluääntä, esiintymistä sekä tulkintaa, kappalevalintaa ja sen sopivuutta laulajalle ja miten laulaja ottaa yleisönsä. Tuomarit pisteyttävät esityksen (viimeisen kierroksen) ja kukin tuomari pisteyttää esityksen kolme osa-aluetta asteikolla 0-5 seuraavasti:
– Lauluääni (kokonaispisteet 0-15 pistettä)
– Kappalevalinta, sen sopivuus laulajalle, tulkinta (kokonaispisteet 0-15 pistettä)
– Esiintyminen, miten laulaja ottaa yleisönsä ja vuorovaikutus yleisön kanssa (kokonaispisteet 0-15 pistettä)

Kuhunkin semifinaaliin valitaan 20 laulajaa. Semifinaalissa kaikki laulavat ensimmäisen kierroksen (ei ns. lämmittelykierrosta) ja tuomaristolla on mahdollisuus käyttää Äkkikuolema- ja Suoraan jatkoon -sääntöä/ korttia.
– Äkkikuolemalla laulajan kilpailu päättyy välittömästä, jopa kesken kappaleen.
– Suoraan jatkoon -kortilla kilpailija pääsee suoraan seuraavalle kierrokselle kesken kappaleen.

Ensimmäisen kierroksen perusteella tuomaristo valitsee jatkoon 10 laulajaa toiselle kierrokselle. Kolmas ja viimeinen kierros käydään toiselta kierrokselta valittujen kuuden kilpailijan kesken.

Finaaliin kutsutaan kaikkien semifinaalien kolme parasta laulajaa sekä järjestäjä varaa oikeuden kutsua kymmenennen kilpailijan finaaliin ns. villillä kortilla.

Kilpailun järjestäjä ja tuomaristo pidättää oikeuden tehdä muutoksia kilpailun aikana kilpailun kulkuun ja sääntöihin. Tuomariston päätös on aina lopullinen eikä siitä voi valittaa.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailuun osallistumisesta muodostuvia matka-, majoitus tai muita kuluja, ellei näistä ole erikseen sovittu.

Osallistumalla kilpailuun, kilpailija antaa järjestäjälle luvan käyttää omassa markkinoinnissa ilman erillistä korvausta kilpailun kuva- ja videomateriaalia sekä julkaista kilpailun yhteydessä kilpailijan nimen.

 

TUOMARISTO

Tuomariston puheenjohtajana kaikissa semifinaaleissa sekä finaalissa toimii yrittäjä Tomi Keisala. Lisäksi tuomaristossa on ammattilaulajia sekä yhteistyökumppanien edustajia.

 

AIKATAULU

Ilmoittautuminen on auki 26.8.-8.9.2019

Semifinaalit Oulu 19.9., Tre 2.10., Hki 16.10.

Finaali Hki 6.11.

(Tapahtumiin saapuminen klo 18.30 ja kilpailu alkaa klo 19.00.)

 

PALKINNOT

Palkinnot semifinaalit:
1. Ravintolalahjakortti 150€
2. Ravintolalahjakortti 100€
3. Ravintolalahjakortti 50€

Palkinnot finaali:
1. Kolmen keikan keikkakiertue Ihkuissa (Oulu, Tampere, Helsinki) bilebändi Remixin kanssa, Bileviikonloppu Levillä kahdelle (majoitus, matkat, Ihkussa VIP-kohtelu, illallinen kahdelle) , Ihku Black VIP
2. Bileviikonloppu Hki/ Tre/ Oulu kahdelle (majoitus, matkat, Ihkussa VIP-kohtelu) + Ihku Black VIP
3. Ravintolalahjakortti 200€ + Ihku Black VIP

Finaalissa on paikalla ammattikuvaaja taltioimassa tapahtuman, joten kaikki osallistujat saavat itsestänsä laadukkaita artistikuvia ja oman finaaliesityksensä videoituna muistoksi.

Lisäksi kaikkien ääninäytteen jättäneiden kesken arvotaan ilta kahdeksalle hengelle ilta VIP-kohtelulla vapaavalintaisessa Ihkussa.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Täytä kaikki seuraavat kohdat. Varmistathan etukäteen, että linkki laulunäytteeseen toimii. Tallenna se sellaiselle alustalle, johon pääsee ilman salasanaa tms. kirjautumista.

 

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

Kiitos kaikille osallistujille! Valituille lähtetään ilmoitus 12.9. mennessä.