PIKKUJOULUT

PIKKUJOULUT

Vuoden parhaat bileet Ihkussa!

Vuoden 2018 pikkujoulut varataan NYT!


 

Ihkun yökerhot on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön ja toteutamme yrityksenne tai ryhmänne pikkujoulut tyylikkäästi. Teillä on mahdollista niin halutessanne hoitaa kaikki järjestelyt Ihkun myynnin kautta. Voimme räätälöidä tilaisuuden aina 150 hengen bileistä pienemmän ryhmän intiimimpään illanviettoon vaikka drinkkikoulun tai olut-tastingin muodossa.

 

Miksi Ihku?

SIJAINTI

Ihkut sijaitsevat keskeisellä paikalla eri kaupungeissa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

TILAT JA TEKNIIKKA

Klubitiloihin mahtuu noin 150 henkeä. Tyylikkäät tilat, laadukas äänentoisto – ja AV-tekniikka sekä palveleva henkilökunta mahdollistavat teille onnistuneen tilaisuuden. Emme myöskään peri tilavuokraa!

OHJELMA

Ihkun kautta on mahdollista tilata laadukasta ohjelmaa. Tähtiartistit, huippubilebändejä, Ihkuista tutut huippu DJ:t, stand up -koomikot, tanssiesityksiä tai vaikka tanssitunti, drinkkikoulu, olut- tai viini-tasting… Jos on jotain muuta mielessä, kysy rohkeasti, niin me järjestämme!

CATERING

Yhteistyökumppanimme järjestävät pikkujoulupurtavat tilaisuutenne. Alla linkit suosittelemiemme toimijoiden menuehdotelmiin.

KULJETUS

Myös kuljetusjärjestelyt voidaan tarvittaessa huolehtia puolestanne. Tyylikäs limusiinikuljetus tai isommalle porukalle bussikuljetus? Ehkä jopa karaoketaxi?

 

Bar Ihku
OULU

Oulun Ihku tunnetaan 100% varmana bilepaikkana viikonloppuisin ja teillä on mahdollisuus järjestää Ihkussa pikkujoulut, joista puhutaan vielä pitkään!

Tilaisuuteen voidaan järjestää ohjelmaa Ihkun tiloihin. Jos halutaan vauhdikkaampi tapahtuma, yhteistyökumppanimme SuperPark Oulu voi järjestää esimerkiksi alkuiltaan liikunnallisempaa ohjelmaa. Myös kuljetus SuperParkista Ihkuun onnistuu!

Jos juhliin tarvitaan tarjoiluja, on yksi vaihtoehto tilata legendaarisen Kauppuri 5:n catering -tiimi loihtimaan herkut tarjolle. Tutustu menuehdotuksiin:
Burger Buffet – Basic
Burger Buffet – Deluxe
Menu – Perinteinen

 

Bar Ihku
TAMPERE

Monipuolinen ohjelmatarjonta, Kauppurin herkut ja tyylikäs limusiinikuljetus, tekevät teidänkin pikkujouluista erittäin onnistuneen tapahtuman.

Niin halutessanne, Kauppuri 5:n catering -tiimi loihtii herkut tarjolle. Tutustu menuehdotuksiin:
Burger Buffet – Basic
Burger Buffet – Deluxe
Menu – Perinteinen

Jos on tarve kuljetuksille, Starlimou järjestää tyylikkään VIP-tason saapumisen juhliin! Hyvissä ajoin toimimalla, on tarjolla kolme limusiinia. Ja tietenkin Ihkun alennuksilla.

 

Bar Ihku
HELSINKI

Helsingin Ihku on uusi ja erittäin tyylikäs ravintola, mitä parhaimmalla paikalla Kampin keskuksessa. Ihkussa järjestät erittäin sujuvasti pikkujoulut vaativampaankin makuun.

Catering-palvelut voitte myös tilata pikkujouluvarauksen yhteydessä esimerkiksi Limetti Catering pitopalvelusta tai Lungi Kortteliravintolasta.

 

PYYDÄ TARJOUS