PIKKUJOULUT

PIKKUJOULUT

Varaa pikkujoulut Ihkuun

Vuoden 2019 pikkujoulut varataan NYT!


 

Ihkun yökerhot on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön ja toteutamme yrityksenne tai ryhmänne pikkujoulut tyylikkäästi. Teillä on mahdollista niin halutessanne hoitaa kaikki järjestelyt Ihkun myynnin kautta. Voimme räätälöidä tilaisuuden aina 150 hengen bileistä pienemmän ryhmän intiimimpään illanviettoon vaikka drinkkikoulun tai olut-tastingin muodossa.

Jätä tarjouspyyntö sivun alareunan lomakkeella!

Tai kysy lisää myynti@ihkubar.fi

 

Miksi Ihku?

SIJAINTI

Ihkut sijaitsevat keskeisellä paikalla eri kaupungeissa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

TILAT JA TEKNIIKKA

Klubitiloihin mahtuu noin 150 henkeä. Tyylikkäät tilat, laadukas äänentoisto – ja AV-tekniikka sekä palveleva henkilökunta mahdollistavat teille onnistuneen tilaisuuden. Emme myöskään peri tilavuokraa!

OHJELMA

Ihkun kautta on mahdollista tilata laadukasta ohjelmaa. Tähtiartistit, huippubilebändejä, Ihkuista tutut huippu DJ:t, stand up -koomikot, tanssiesityksiä tai vaikka tanssitunti, drinkkikoulu, olut- tai viini-tasting… Jos on jotain muuta mielessä, kysy rohkeasti, niin me järjestämme!

CATERING

Yhteistyökumppanimme järjestävät pikkujoulupurtavat tilaisuutenne. Alla linkit suosittelemiemme toimijoiden menuehdotelmiin. Tampereella ruoat Ihkun omasta keittiöstä!

 

Bar Ihku
HELSINKI

Helsingin Ihku on uusi ja erittäin tyylikäs ravintola, mitä parhaimmalla paikalla Kampin keskuksessa. Ihkussa järjestät erittäin sujuvasti pikkujoulut vaativampaankin makuun.

Catering-palvelut voitte myös tilata pikkujouluvarauksen yhteydessä esimerkiksi Ravintola Tammiston tai  Limetti Catering pitopalvelusta.

 

 

Bar Ihku
TAMPERE

Keväällä 2019 kokonaan uusittu yökerho, monipuolinen ohjelmatarjonta, Ihkun keittiö herkut ja esimerkiksi Starlimoun tyylikäs limusiinikuljetus, tekevät teidänkin pikkujouluista erittäin onnistuneen tapahtuman.

Ihkun keittiö räätälöi teille toiveidenne mukaiset tarjoilut!

 

Bar Ihku
OULU

Oulun Ihku tunnetaan 100% varmana bilepaikkana viikonloppuisin ja teillä on mahdollisuus järjestää Ihkussa pikkujoulut, joista puhutaan vielä pitkään!

Tilaisuuteen voidaan järjestää ohjelmaa Ihkun tiloihin. Jos halutaan vauhdikkaampi tapahtuma, yhteistyökumppanimme SuperPark Oulu voi järjestää esimerkiksi alkuiltaan liikunnallisempaa ohjelmaa. Myös kuljetus SuperParkista Ihkuun onnistuu!

Jos juhliin tarvitaan tarjoiluja, on yksi vaihtoehto tilata legendaarisen Kauppuri 5:n catering -tiimi loihtimaan herkut tarjolle. Tutustu menuehdotuksiin:
Burger Buffet – Basic
Burger Buffet – Deluxe
Menu – Perinteinen

 

 

 

PYYDÄ TARJOUS