AVOIMET TYÖPAIKAT

AVOIMET TYÖPAIKAT

Ihku rekrytoi

Etsimme PÄÄLLIKKÖÄ Tampereelle ja BAARITYÖNTEKIJÖITÄ Ouluun


 

TAMPERE

Oletko vankan ammattitaidon ja kokemusta omaava valoisa baaripersoona ja esimies, joka olemuksellaan piristää sekä asiakkaiden että työtovereiden päivää ja johtaa omalla esimerkillään? Jos vastasit ”kyllä”, saatat olla etsimämme henkilö.

 

Karaoke on Ihkun sydän. Tampereen Ihkussa karaokebaari ja pubi on avoinna joka päivä. Yökerhossa on viikonloppuisin livemusaa ja DJ:t tanssittamassa juhlakansaa. Remontin jälkeen on tavoitteena kehittää myös laajempaa tarjontaa mm. yksityistilaisuuksien muodosssa. Pubissa on myös livemusaa, sporttia ja uutena kesäkuussa avattu keittiö. Tuotevalikoima koostuu laadukkaista tuotteista laajalla skaalalla.

Etsimme nyt Tampereen Ihkuun RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ. Toivomme paikan täyttävän henkilön olevan aktiivinen ja myyntihenkinen sekä luonnostaan asiakaspalvelua rakastava päällikkö. Tiimin johtaminen sujuu luontaisesti yhteistyöhengessä ja rennosti, mutta tarvittaessa myös jämptisti. Ensisijaisesti päällikkö johtaa omalla esimerkillä sekä yhdessä tiimin kanssa toteutatte ravintolan liikeideaa tuloshakuisesti. Haastat itsesi sekä tiimisi kohti tavoitteita ja samalla asiakaskokemus pysyy jatkuvasti prioriteettina korkealla. Hyvät organisointitaidot ja pettämätön paineensietokyky auttaa asiakaspalvelun, johtamisen ja ravintolan arjen logistiikan lomassa luoviessa.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika jakautuu ma-su välille. Työsuhde aloitetaan sopimuksen mukaan.

Arvostamme:

– aikaisempaa päällikkötason kokemusta
yrittäjähenkisyyttä
– sitoutuneisuutta

Tarjoamme:

– dynaamisen työpaikan Tampereen ravintolamaailman paraatipaikalla
– yksityisen ja luotettavan työnantajan

Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos tämä on sinun seuraava työpaikkasi, toimi pian!

Lisätietoja ja hakemukset:
Toimitusjohtaja Tomi Keisala tomi.keisala@ihkubar.fi ja operatiivinen johtaja Riitta Paloniemi riitta.paloniemi@ihkubar.fi

 

 


 

OULU

Ihku on vakiinnuttanut paikkansa Levin, Oulun, Tampereen ja Helsingin yöelämässä. Nyt etsimme Oulun ydinkeskustan parhaaseen karaokebaariin ja yökerhoon uusia yöelämän supersankareita!

 

Karaokebaari on avoinna tiistaista lauantaihin, pub joka päivä ja viikonloppuisin myös yökerhossa palvellaan Oulun yössä viihtyviä. Tuotevalikoima koostuu laadukkaista tuotteista laajalla skaalalla. Tarjolla on mm. perinteisiä sekä trendikkäitä drinkkejä, pienpanimotuotteita ja viinejä. Aina karaoken aukioloaikojen puitteissa on myös karaokevetäjä paikalla. Laadukkaat laitteet ja kaupungin parhaat vetäjät tekevät Ihkusta THE karaokebaarin.

Yökerho on viikonloppuisin Ihkun sykkivä sydän, jossa on asiakkaita viihdyttämässä bilebändejä, kotimaisia tähtirtisteja ja loistavia dj:tä.

Etsimme nyt Oulun Ihkuun vakituisia ja osa-aikaisia BAARITYÖNTEKIJÖITÄ sekä BLOKKAREITA. Toivomme paikkojen täyttävien henkilöiden olevan luonnostaan asiakaspalvelua rakastavia alan ammattilaisia, joille asiakaskokemus on prioriteettina korkealla. Olet etsimämme henkilö, jos tiimityöskentely ja yhteen hiilen puhaltaminen on myös luonnollinen tapa toimia työyhteisössä. Haastat myös itseäsi, olet oma-aloitteinen etkä pelkää vastuuta. Paineensietokykysi on hyvä, eikä hymysi hyydy tai hanskat tipu tiskiin kovin herkästi. Ja ennen kaikkea olet ylpeä työstäsi ja se näkyy!

Toivomme, että sinulta löytyy anniskelu- ja hygieniapassi.

Työaika jakautuu ma-su välille iltapainotteisesti. Työsuhde aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Arvostamme:

– aikaisempaa kokemusta ravintolatyöstä sekä juomatuntemusta
– pätevyyttä toimia varavastaavana eli mahdollisuutta tehdä avaus-/ sulkemisvuoroja
– sitoutuneisuutta
– kykyä palvella sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Tarjoamme:

– mahdollisuuden työskennellä täysi- tai osapäiväisesti
dynaamisen työpaikan Oulun ravintolamaailman paraatipaikalla ja ehkä välillä myös muissa Ihkuissa
– yksityisen ja luotettavan työnantajan

Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos tämä on sinun seuraava työpaikkasi, toimi pian!

Lisätietoja ja hakemukset:
Toimitusjohtaja Tomi Keisala tomi.keisala@ihkubar.fi ja operatiivinen johtaja Riitta Paloniemi riitta.paloniemi@ihkubar.fi